Бізнес
1 місяць тому
22 Переглядів

BMW X1

Легкові
Кросовер
$16,400
BMW
X1
Бензин
Автоматична
78,000тис. км.
2014
Не був у ДТП

BMW X1 створений на платформі 3-й серії (E90). Найкомпактніший на сьогодні з кросоверів BMW, по життю автомобіль немаленький: колісна база у нього один в один з нинішньої «трійкою». Та й взагалі за своєрідною зовнішністю BMW X1 проступає повнопривідний «універсал» Touring 3-й серії, злегка піднятий над дорогою.
Внутрішній простір BMW X1 організовано в тому самому гнучко варіабельний ключі, який так характерний для сучасних кросоверів. Місткість багажного відділення при повній посадці по місцях – 420 л DIN, причому вертикальна установка спинки (делимая – з 3-х частин) заднього дивана збільшує ємність відсіку до 490 л. Ну а якщо скласти сидіння 2-го ряду «в підлогу», то навантажувальний простір досягає 1350 л.
►2013 BMW X1 sDrive18i (150 HP) Test Drive

  Вражає передня панель BMW X1, розгорнута «обличчям» до водія. Її композиція навіяна оформленням «кокпіта» у нового купе-родстера Z4 – в спортивному ключі. У списку опцій – засклений люк у даху: більше денного світла в просторому салоні. Релінги на даху теж йдуть за доплату, тоді як, наприклад, «клімат-контроль» – в «штатному» пакеті. І багато іншого.
Гамма двигунів BMW X1 цілком знята з довгою «полки» перевірених силових агрегатів BMW. Компактний SAV пропонується з 4-циліндровим 2-літровим Advanced Diesel (в варіантах настройки) – або з бензиновою “шісткою” робочим об’ємом 3 л. Так, у виконанні xDrive18d BMW X1 комплектується 143-сильним 16-клапанником на важкому паливі, тоді як на шасі xDrive20d та ж «четвірка» видає до 177 к.с. при 4 тис. обертів. Ну а для BMW X1 xDrive23d дизель з подвійним наддувом (агрегат BorgWarner) налаштований на 204 сили при 4400 хв-1; найбільший крутний момент – все 400 Нм.
►BMW X1 (Неоднозначный Кроссовер).Тест-драйв

  У пакеті з ручними КПП для BMW X1 пропонується пристрій Auto Start-Stop, яке глушить двигун при кожному зручному випадку. Між іншим, вперше в серії X. Передбачена також система Brake Energy Regeneration: альтернатор працює на повну потужність переважно при уповільненні автомобіля і тим самим рекуперірует якусь частку його кінетичної енергії в акумуляторі. Фірмова лінія EfficientDynamics.
BMW X1 випускається як в задньо, так і в повноприводному виконанні. Нічого нового: варіанти трансмісії запозичуються у 3-й серії (або у X3 – одне і те ж). Вільне комбінування корпоративних агрегатів та вузлів (а їх різноманітність у BMW практично необмежена). Повнопривідні X1 комплектуються всебічно перевіреної трансмісією xDrive: автоматичне підключення переднього моста за допомогою електронноуправляємой багатодискової муфти. Нескладне, але цілком працездатний пристрій.
►BMW X1 Тест-драйв. Игорь Бурцев

  За ходової BMW X1 уніфікований з тієї ж «трійкою», так що попереду у кросовера типова для легковиків BMW підвіска McPherson. Задня підвіска на подвійних поперечних важелях ( «просторова» схема); гвинтові пружини, поперечні стабілізатори. Гума розміром 225 / 50R монтується на 17-дюймові легкосплавні обода (за доплату йдуть колеса і побільше калібром), дорожній просвіт – майже 19,5 см. Рейковий рульовий механізм працює з сервогідроусілітелем, “бублик” робить 3,2 обороту від упору до упору . Гальма, само собою, дискові (вентильовані) – діаметром 312/300 мм у скромного xDrive18d. І 348/336 мм у динамічного xDrive28i; серво- «бустер», ABS, DTC ( «трекшн-контроль»), DSC (електронна програма стабілізації автомобіля). Баварська техніка..

Комплектація

Датчики: Датчик дощу
Датчики: Датчик світла
Дах: Панорамний дах
Додаткове обладнання: Мультикермо
Електрорегулювання: Електрорегулювання сидінь
Камера: Задня камера
Камера: Передня камера
Клімат: 2-зонний
Комфорт: Оздоблення керма шкірою
Комфорт: Пам'ять сидінь
Мультимедіа: Android auto
Мультимедіа: Bluetooth
Мультимедіа: CarPlay
Мультимедіа: Бортовий ком'ютер
Оптика: Протитумані фари
Підігрів: Підігрів дзеркал
Підігрів: Підігрів керма
Підігрів: Підігрів сидінь
Сидіння: Шкіра

Написати відгук

Опублікувати як гість
Ваша думка має значення
Додати зображення
Мінімальна к-сть символів: 10
Рік Авто
Користувач зареєстрований: 8 місяців
Користувач офлайн
м. Львів, 79071 вул. Щирецька, 36. (ТВК «Південний»)
Переглянути всі публікації
673 * * * * * * * * *
Додати в бажане
Додати в порівняння
Надіслати скаргу

Корисні посилання

Недавні публікації

© 2024 Car Plus. Всі права захищено.

Повідомлення0