Бізнес
1 місяць тому
34 Переглядів

BMW 750

Легкові
Седан
$41,900
BMW
750
Бензин
Автоматична
165,000тис. км.
2016
Не був у ДТП

Надаємо кредит, обмін, тест драйв.
———————————————————
BMW 7 Series (БМВ 7 Серії) – седан класу «F1» з заднім або повним приводом. Дебют шостого покоління моделі відбувся влітку 2015 року.
«Сімка» шостого покоління мало чим відрізняється від попередниці зовні. Ті ж форми, практично ті ж габарити (5098 х 1 902 х 1478 мм), колишня довжина колісної бази (3070 мм), та й обсяг багажного відсіку в 515 літрів нічим не дивує. А все тому, що в Мюнхені зробили ставку не на форму, а на зміст. Перелопативши і переосмисливши все що, так чи інакше, формує характер седана, будь то звичайна або подовжена його версія.
►Тест драйв BMW G12/G11 2016 – конкурент W222! 

  Перше і головне, на що варто звернути увагу – шасі. 7 Series (G11) побудована навколо модульної платформи CLAR – полноуправляемой, з пневматичною підвіскою і адаптивними амортизаторами, що дало інженерам набагато більше свободи в пошуку оптимального балансу між максимальним комфортом і ідеальної керованістю. Німцям довелося експериментувати з конфігурацією 5-важеля задньої підвіски Integral V, боротися за зниження безпружинних мас, фактично заново проектувати передню двохважеля підвіску, інтегрувати в конструкцію електропідсилювач керма (замість гідравліки), щоб активне рульове управління поєднувалося з повним приводом.
►The all-new BMW 7 Series. All you need to know.

  Інноваційні технології, еталонний рівень комфорту, сучасний дизайн і динаміка – все це присутнє в оновленому BMW 750Li xDrive. Дизайн нової «сімки» – це … дизайн нової «сімки». Не потрібно більше сюрпризів, як з кузовом Е65 в 2001 році. Над новою машиною працював швидше комітет, ніж живі дизайнери. Від цього вона ні в якому разі не стала гірше, це саме те, що замовляла фокус-група.

►ТЕСТ ДРАЙВ BMW 7 SERIES TEST DRIVE BMW 750i..

  BMW 7-ї серії вміє розпізнавати жести водія, її можна припаркувати, навіть не сідаючи за кермо, ключ тепер більше схожий на смартфон, а своїми лазерними фарами «сімка» б’є далі, ніж на півкілометра. «Мотлох» на кшталт системи нічного бачення з функцією розпізнавання пішоходів і активного круїз-контролю з’явилося ще у попередньої моделі. Гей, космонавти, у вас є що-небудь з цього списку? Стривайте, але ж в BMW не могли створити лише розкішний седан, напханий електронікою, яка напевно виробляється десь на Тайвані і в Південній Кореї? Так-так, на планшеті, який красується в центральному підлокітнику заднього дивана, написано Samsung.
►Приехала посылочка от БМВ.

  Звичайно, не могли! Нова 7 Series їде просто приголомшливо. Пневмобаллони тепер не тільки в задній підвісці, а й в передній, амортизатори активні, само собою. З пакетом Executive Drive Pro активними стають і стабілізатори поперечної стійкості: електромеханічні замки можуть відкриватися або закриватися, щоб забезпечити плавність на нерівностях або стійкість в поворотах. Шасі повнокероване: задні колеса можуть повертатися на кут до 3 °. Система аналізує безліч параметрів, включаючи картинку з камер і дані навігації. Часом здається, вона читає і ваші думки. Ось надкомфортний седан, а вже через секунду – спорткар!

  За допомогою ключа можна завести машину, дистанційно її припаркувати і замовити температуру в салоні на певну годину. Інтер’єр бездоганний, так і може бути інакше? Вся шкіряна обробка, дерев’яні панелі і їх алюмінієва окантовка – ручна робота.
Шедевральне мехатронне шасі і безліч передових опцій – «сімка» завантажена драйвом і комфортом під дах …
►Тест-драйв BMW 750 li X-Drive Автоцентр “РІК Авто”

Комплектація

Безпека: Бічні подушки безпеки
Датчики: Датчик дощу
Датчики: Датчик світла
Додаткове обладнання: Мультикермо
Електропривід: Електропривід багажника
Електропривід: Електропривід дзеркал
Електрорегулювання: Електрорегулювання сидінь
Електрорегулювання: Склопідйомники задні
Електрорегулювання: Склопідйомники передні
Камера: Задня камера
Камера: Камера 360
Клімат: 4-зонний
Комфорт: Вентиляція сидінь
Комфорт: Декоративна підсвітка салону
Комфорт: Запуск з кнопки
Комфорт: Оздоблення керма шкірою
Комфорт: Оздоблення салону деревом
Комфорт: Пам'ять сидінь
Мультимедіа: Android auto
Мультимедіа: Bluetooth
Мультимедіа: CarPlay
Мультимедіа: USB
Мультимедіа: Бортовий ком'ютер
Мультимедіа: Монітори для задніх сидінь
Оптика: Протитумані фари
Парктроніки: Парктроніки 360
Підігрів: Підігрів дзеркал
Підігрів: Підігрів керма
Підігрів: Підігрів сидінь
Сидіння: Шкіра

Написати відгук

Опублікувати як гість
Ваша думка має значення
Додати зображення
Мінімальна к-сть символів: 10
Рік Авто
Користувач зареєстрований: 8 місяців
Користувач офлайн
м. Львів, 79071 вул. Щирецька, 36. (ТВК «Південний»)
Переглянути всі публікації
673 * * * * * * * * *
Додати в бажане
Додати в порівняння
Надіслати скаргу

Корисні посилання

Недавні публікації

© 2024 Car Plus. Всі права захищено.

Повідомлення0