Бізнес
7 місяців тому
92 Переглядів

Audi e-tron

Легкові
Кросовер
$48,900
Audi
e-tron
Електрика
Автоматична
69,000тис. км.
2019
Не був у ДТП

Audi e-tron (Ауді е-трон) – повнопривідний електричний кросовер класу «K3». Вперше автомобіль був представлений журналістам 17 вересня 2018 року на презентації в Сан-Франциско і Інгольштадті. Продажі в США стартували тієї ж восени 2018 го.

Зарыли Audi e-tron! Сам выедет? Тест-драйв

Електрокросовер побудований на модернізованій під розташування батарей платформі MLB Evo, знайомої нам по іншим великим кроссоверам Audi і концерну VAG загалом. Його довжина становить 4901 мм, ширина – 1935 мм, а висота – 1616 мм, і кожен з цих габаритів менше, ніж у купеподібного Q8. Колісна база також поступається за розмірами – 2928 мм проти майже 2995 у Q8. Але конструкції підвісок у автомобілів ідентичні – спереду встановлена двохважільна підвіска, ззаду – багатоважільна, а пневматична система (яка є базовим оснащенням) дозволяє змінювати дорожній просвіт (на швидкості – мінус 26 мм, на поганій дорозі – до плюс 50 мм).
Силовою установкою (для версії e-tron 55 quattro) є два асинхронних електромотора (кожен приводить в рух свою вісь), які в сумі видають 360 к.с. і 560 Нм крутного моменту, але на хвилину здатні збільшувати віддачу до 408 «коней» і 664 Нм. Вони харчуються від 95-кіловатної літій-іонної батареї (яка важить 700 кг), розташованої в єдиному корпусі в межах колісної бази. Батарея працює з напругою в 400 вольт. Зарядитися від базового 11-кіловатного терміналу можна за 8.5 годин, від 22-кіловатного – за 4.5 години. А ось від суперчарджера на 150 кВт батарею можна наповнити на 80% за півгодини. Цікавою особливістю автомобіля є два порти для зарядки – панелі з обох сторін передніх крилах (відкриваються за допомогою кнопок на люках), але 150-кіловатний можна підключити тільки зліва.

Audi E-TRON – Большой тест-драйв

Пробіг на одному заряді складає 400 км по циклу WLTP, тобто цей показник не дуже вже відрізняється від реального. В ідеальних умовах кросовер може проїхати до 500 км. Що ж стосується динаміки, то паспортні дані – це 5.8 с до «сотні», а максимальна швидкість обмежена 200 км / ч. Сам водій може також налаштовувати інтенсивність рекуперації енергії, використовуючи підрульові пелюстки.
У салоні – вже відомі нам по інших моделях марки два дисплея системи MMI в центрі, а також 12.3-дюймова віртуальна панель приладів c можливістю кастомізації. Відмінною особливістю є оформлення центрального тунелю, а також «селектор КПП», який насправді реалізований як упор під руку, а перемикання режимів їзди здійснюється великим пальцем. Що стосується багажника, то його обсяг становить 600 л під полицею (+1700 л зі складеним в рівну підлогу заднім рядом), але ще один відсік доступний і спереду (frunk – тобто front trunk – має в своєму розпорядженні 60 літрами обсягу, там зручно зберігати кабелі для зарядки ).
Базовим оснащення є повністю доданий головне світло, адаптивний круїз-контроль, помічник при виїзді заднім ходом з попередженням про наближення авто, пакет pre sense city, камери кругового огляду з видом зверху, шкіряні крісла з підігрівом і вентиляцією спереду, а також з електроприводами, 4 -зони клімат-контроль, панорамний дах і аудіосистема Bang & Olufsen 3D.

Комплектація

Безпека: ABS
Безпека: Попередження про лобове зіткнення
Датчики: Датчик дощу
Датчики: Датчик світла
Додаткове обладнання: Мультикермо
Додаткове обладнання: Омивач фар
Додаткове обладнання: Складання дзеркал
Електропривід: Електропривід багажника
Електропривід: Електропривід дзеркал
Електрорегулювання: Електрорегулювання сидінь
Електрорегулювання: Склопідйомники задні
Електрорегулювання: Склопідйомники передні
Камера: Задня камера
Клімат: 4-зонний
Комфорт: Запуск з кнопки
Комфорт: Оздоблення керма шкірою
Комфорт: Пам'ять сидінь
Мультимедіа: Bluetooth
Мультимедіа: USB
Мультимедіа: Бортовий ком'ютер
Мультимедіа: Проекційний дисплей
Оптика: Протитумані фари
Парктроніки: Парктроніки задні
Парктроніки: Парктроніки спереду
Підігрів: Обігрів заднього скла
Підігрів: Підігрів дзеркал
Підігрів: Підігрів сидінь
Сидіння: Шкіра

Написати відгук

Опублікувати як гість
Ваша думка має значення
Додати зображення
Мінімальна к-сть символів: 10
Рік Авто
Користувач зареєстрований: 8 місяців
Користувач офлайн
м. Львів, 79071 вул. Щирецька, 36. (ТВК «Південний»)
Переглянути всі публікації
673 * * * * * * * * *
Додати в бажане
Додати в порівняння
Надіслати скаргу

Корисні посилання

Недавні публікації

© 2024 Car Plus. Всі права захищено.

Повідомлення0