Бізнес
1 місяць тому
21 Переглядів

BMW X7

Легкові
Кросовер
$87,900
BMW
X7
Дизель
Автоматична
96,000тис. км.
2020
Не був у ДТП

Офіційний автомобіль,
Надаємо кредит, обмін, тест драйв.
——————————————————–
Здавалося б, пройшла вічність. Спочатку ми задовольнялися виключно чутками і домислами про те, що BMW збираються випускати щось дуже велике. Потім ми почали отримувати перші роботи художників, в яких вони вихлюпують своє бачення майбутнього кросовера. Потім стали з’являтися тизери від самого концерну, тестові прототипи на дорогах загального користування та на спортивних треках, а сьогодні найбільший кросовер від BMW був представлений офіційно. Він тут. BMW X7!
Відразу цікава деталь: X7 позиціонується баварцями, як позашляховик в сегменті SAV (Sport Activity Vehicle) – спортивний автомобіль. Це дивно, адже автомобіль таких розмірів навряд чи може показувати хоч якісь досягнення на спортивному поприщі. Довжина автомобіля складає майже 5.2 метра, ширина 2 метри, висота 1.8 метра, а колісна база 3.1 метра. Вага автомобіля залежить від комплектації – від 2.300 кг. до 2.600 кг.
►BMW X7 ТЕПЕРЬ X5 не катит / BMW X7 G07 2019 г.

  Дизайн зовні.
Чим же нас порадували в екстер’єрі автомобіля? Спірними деталями. Решітка радіатора, яку ми вже встигли розгледіти в офіційному тізері кілька днів тому, виглядає величезною. Вона не зовсім вписується в загальний дизайн передньої частини і погано поєднується з вузькими фарами – в результаті ми отримуємо якусь косоокості погляду кросовера.
Другий спірною деталлю в дизайні BMW X7 є плавний перехід і розширення збоку, яке бере початок від середини кузова і плавно переходить в бічну частину заднього ліхтаря. Однак дане рішення виглядає досить-таки непогано в порівнянні з подібним рішенням у нового BMW X5 G05, який виглядає збоку і ззаду зовсім безглуздо.
У задній частині X7 все дуже непогано. Поздовжня смуга від одного ліхтаря до іншого нагадує задню частину BMW 7-серії останнього покоління. Самі ліхтарі мають вузьку і довгу форму, яка зовсім їх не псує і цілком адекватно вписується в загальний дизайн. Дійсно – це чудово. Нічого химерного, жодна деталь не вибивається із загальної картини.

►НА ДОРОГАХ НОВЫЙ БОСС – BMW X7

  Дизайн всередині.  Cалон нового bmw x7.
Що ми очікували (і навіть поспішили до нього), то і отримали. Усередині Х7 виглядає розкішно, але ми все це вже бачили в новому BMW X5 G05. Нам вже знайома приладова панель Live Cockpit, великий мультимедійний екран, середня консоль з клімат-контролем і управлінням електронними системами автомобіля. Також ми бачимо знайомі рішення в середній частині під підлокітником, де розташований контролер iDrive.
А ось третій ряд сидінь є новизною для кросоверів від BMW. Ми вже розглянули, що кросовер вміщує шість пасажирів, а не сім, як передбачалося раніше. Третій ряд сидінь є цілком самодостатнім. Якщо в минулому у різних автовиробників ми бачили третій радий додаткових сидінь, який був призначений виключно для дітей, то в BMW X7 на ньому можуть розміститися і дорослі. У останнього ряду навіть є своя власна система клімат-контролю – не зовсім практично, але вельми дорого.
Список доступних опцій вражає; чотирьохзонний клімат-контроль, аудіосистема з 10 динаміками, бездротова зарядка, точка Wi-Fi, автоматичні доводчики дверей, панорамний дах, підстаканники з підігрівом і охолодженням, а також мультимедійний набір з 10,2-дюймовими сенсорними дисплеями і DVD-плеєром ззаду. Подібні доповнення ставлять кросовер на новий рівень.
►BMW X7: СУПЕРЭКСКЛЮЗИВ. Обзор кроссовера X7

  Технічна  частина.
Для BMW X7 будуть доступні кілька варіантів двигунів. Американський ринок отримає тільки два з них. Першою модифікацією є xDrive40i, в якій буде встановлено знаменитий B58 – це 3-літровий, турбований, рядний, шестициліндровий двигун, потужність якого складе 335 к.с. і 450Нм крутного моменту. З такими характеристиками BMW X7 зможе розігнатися з місця до 100 км / год за 5,8 секунди.
Другим варіантом стане xDrive50i. Він отримає 4,4-літровий двигун V8, потужність якого складе 456 к.с. і майже 650Нм крутного моменту. Розгін цього Х7 з місця до 100 км / год складе 5,2 секунди.
На європейському ринку до вищеперелічених бензиновим додадуться два дизельних варіанти. Перший – це xDrive30d з 3-літровим, рядним, шестициліндровим дизельним двигуном, потужність якого складе 256 к.с. Другим варіантом стане M50d, в який буде встановлено такий же двигун, як і для xDrive30d, але його потужність буде збільшена до 400к і 760Нм крутного моменту. Все X7 оснащені восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Комплектація

Безпека: Бічні подушки безпеки
Датчики: Датчик дощу
Датчики: Датчик світла
Дах: Панорамний дах
Додаткове обладнання: Мультикермо
Електропривід: Електропривід дзеркал
Електропривід: Люк з електроприводом
Електрорегулювання: Електрорегулювання сидінь
Електрорегулювання: Склопідйомники задні
Електрорегулювання: Склопідйомники передні
Клімат: 4-зонний
Комфорт: Запуск з кнопки
Комфорт: Оздоблення керма шкірою
Мультимедіа: Android auto
Мультимедіа: Bluetooth
Мультимедіа: CarPlay
Мультимедіа: Бортовий ком'ютер
Оптика: Протитумані фари
Парктроніки: Бокові парктроніки
Підігрів: Обігрів заднього скла
Підігрів: Підігрів дзеркал
Підігрів: Підігрів сидінь
Сидіння: Шкіра

Написати відгук

Опублікувати як гість
Ваша думка має значення
Додати зображення
Мінімальна к-сть символів: 10
Рік Авто
Користувач зареєстрований: 8 місяців
Користувач офлайн
м. Львів, 79071 вул. Щирецька, 36. (ТВК «Південний»)
Переглянути всі публікації
673 * * * * * * * * *
Додати в бажане
Додати в порівняння
Надіслати скаргу

Корисні посилання

Недавні публікації

© 2024 Car Plus. Всі права захищено.

Повідомлення0