Політика конфіденційності

Головна Політика конфіденційності

Політика конфіденційності
Будь ласка, ознайомтеся з нашою Політикою конфіденційності  , щоб дізнатися які ваші персональні дані ми обробляємо, в яких цілях, як і на якій підставі.

1) Як зв’язатися з вашим менеджером із захисту персональних даних?
З будь-яких питань, пов’язаних з обробкою ваших персональних даних або реалізацією ваших прав, будь ласка, звертайтеся до нашого менеджера по
захисту персональних даних за цією електронною адресою: carplus2024@gmail.com або за номером телефону – +380(095)791-56-38 або +380(068)431-41-31

2) Яка сфера дії політики?
Платформа не призначена для дітей молодше 16 років і ми свідомо не обробляємо їх персональні дані. Якщо ви дізналися, що, незважаючи на будь-які
заборони і обмеження з вашої і нашої сторони, дитина використовує платформу, будь ласка, повідомте нам і ми негайно припинимо обробку і видалимо всі її дані.
Політика не регулює і ми не несемо відповідальності за обробку ваших персональних даних третіми особами, які не перебувають під нашим контролем або не пов’язані з нами договірними відносинами, навіть якщо ви отримали доступ до сайтів, товарів або послуг цих осіб за допомогою платформи. Наприклад, ви побачили рекламу будь-якої сторонньої компанії на платформі і перейшли на її сайт або знайшли продавця на платформі і його контакти, але зв’язалися з ним безпосередньо без нашої
участі і в обхід платформи або передали йому свої дані самостійно.

3)Які дані ми отримуємо від вас?
3.1. Надаючи нам доступ до персональних даних, ви гарантуєте їх точність і достовірність, а також зобов’язуєтесь повідомляти нас про їх зміни.
Ви несете відповідальність за будь-який збиток, заподіяний платформі або особі, яка відповідає за платформу, а також будь-якому іншому користувачеві або третій особі, в разі неточності або недостовірності ваших персональних даних.
У разі ненадання Вами необхідних для реєстрації або надання рекламних послуг даних, а також, в разі заперечення проти подальшої обробки або вимоги видалити персональні дані, ми, швидше за все, не можемо продовжувати надавати Вам наші послуги або залишатися в інших правовідносинах з вами.
– Прізвище, ім’я, по батькові, логін;
– контактні дані: номер телефону, email, сторінки в соціальних мережах;
– Облікові записи та / або сторінки соціальних мереж, які ви використовуєте для авторизації, пароль, номер телефону або логін;
– Область, населений пункт, вулиця, будинок, квартира, індекс, відділення пошти;
– Спосіб доставки;
– Фотографії;
– Замовлення на товар, наші послуги, заявки на консультацію, дзвінок, перегляд;
– Рекламні матеріали/оголошення;
– Будь-які дані, крім зазначених, які Ви надаєте в зверненні, відгуці, коментарі, скарзі, заявці або іншому запиті;
– Прізвище, ім’я, по батькові, серія і номер паспорта, ким і коли виданий, відомості про реєстрацію;
– Реєстраційний номер облікової картки платника податків або ІПН;
– Дзвінки через Платформу, чати на Платформі;
– Унікальний набір букв і чисел (наприклад, ID546787), який ми присвоюємо при реєстрації;
– Будь-які дії на Платформі;
– IP-адреса, параметри обраного часового поясу, геолокація, тип пристрою, тип браузера, ідентифікатор сеансу (взаємодія з Платформою, доменне ім’я сайту, з якого ви перейшли на платформу, функції, які ви використовуєте, і переглянуті сторінки платформи, те, як ви використовуєте платформу, дату і час запиту, та дії, які Ви вживаєте, якщо такі дії присутні).
3.2. Якщо вам необхідно повідомити нам персональні дані або іншу інформацію про третіх осіб (вказати іншого одержувача товару, представити дані про поручителів і представників), в цьому випадку ви зобов’язані самостійно отримати згоду у цих осіб на таку передачу. В іншому випадку, така передача даних заборонена. Завантаження на платформу даних третіх
осіб або їх фото- відео- зображень заборонена.
3.3. В окремих випадках нам може знадобитися здійснити запит на додаткові персональні дані про вас. В такому випадку ми направимо вам окремий запит і повідомимо про мету збору і обробки.
3.4. Також звертаємо увагу, що деякі Ваші дані будуть доступні іншим користувачам платформи: розміщена вами інформація, в тому числі оголошення, ім’я, фото профілю, контактні дані.
Ми також включаємо ваші рекламні матеріали/оголошення до складу розсилки по електронній пошті нашим підписникам. Ви можете вносити зміни в свої дані в особистому кабінеті.

4)Які дані ми отримуємо від третіх осіб?
4.1. Дані про оплату, тобто статус оплати, маска платіжної картки, номер і дані замовлення – від платіжних організацій;
4.2. Дані про пробіг автомобіля;
4.3. Дані про дорожньо-транспортні пригоди (ДТП), пов’язані з конкретним автомобілем;
4.4. Інформація про марку, модель, тип, рік випуску, об’єм двигуна, колір та тип палива транспортного засобу;

5) Які цілі, підстави і терміни обробки ваших даних?
5.1. Якщо Ви зареєстрований користувач платформи, ми можемо обробляти Ваші Ім’я, контактні дані, замовлення, оголошення/рекламні матеріали, адресу, спосіб доставки, ідентифікатор, ваш аватар з соцмереж (якщо ви реєструвалися через соцмережі), технічні дані, дані з відкритих джерел або від наших партнерів в цілях реєстрації на платформі, збереження даних входу
та авторизації на конкретному пристрої, надання вам можливості використовувати платформу та її сервіси, надання іншим користувачам Платформи можливості знайти ваші оголошення та взаємодіяти з вами, обробки та оплати замовлення, перевірки достовірності наданих вами в оголошенні відомостей, демонстрації результатів такої перевірки.
5.2. Якщо Ви не зареєстрований користувач платформи, ми можемо обробляти ваші технічні дані, ідентифікатор, замовлення, оголошення, історію спілкування з метою надання вам можливості використовувати платформу та її послуги, надання іншим користувачам платформи можливості знайти ваші оголошення і взаємодіяти з вами, обробки і оплати замовлення.
5.3. Якщо ми комунікуємо з вами за допомогою телефону, ми можемо записувати телефонні розмови з вами з метою запобігання шахрайства, некоректної поведінки, розслідування правопорушень, а також з метою контролю якості обслуговування нашими фахівцями. Ми будемо зберігати ці записи протягом 1 року.
5.4. Якщо ви одержувач розсилки, то ми можемо обробляти ваші контактні дані, ідентифікатор, історію користування, а також аналітику вашого профілю та вподобання для направлення вам листів з нашими новинами, пропозиціями, персоніфікованим контентом та рекламою наших партнерів.
5.5. Якщо пи користувач платформи, ми можемо автоматично обробляти і аналізувати ваші адресу, замовлення, оголошення, історію користування, ідентифікатор, технічні дані, дані про оплату і дані про перевірку з метою поліпшення Вашого користувацького досвіду і надання більш якісних послуг.
5.6. Якщо ви користувач платформи, ми можемо автоматично обробляти ваші оголошення та фотографії для зіставлення їх з даними з офіційних відкритих баз даних або наданих нашими партнерами та публікації додаткових відомостей про автомобілі в вашому оголошенні. Це дозволяє нашим користувачам швидко отримати повну достовірну інформацію про автомобіль з офіційних джерел.
5.7. Якщо ви завантажуєте фотографії про автомобіль, ми можемо використовувати їх для навчання технології штучного інтелекту, щоб автоматично зчитувати автомобільний номер або допомагати вам замаскувати його.
5.8. Оскільки видалення таких даних спричинить порушення роботи алгоритму, ми продовжуємо зберігати ці фотографії аж до остаточного досягнення мети їх обробки і втрати необхідності в них.
Ніхто, крім адміністратора алгоритму не має доступу до цих фотографій, ми нікому не передаємо і не продаємо їх. Ми видалимо фотографії вашого автомобіля з цієї бази даних по вашому запиту.
5.9. Якщо ви оплачуєте наші послуги, ми можемо на виконання вимог податкового та бухгалтерського законодавства обробляти ваші ім’я, замовлення, ідентифікатор, дані про оплату, паспортні дані і податковий номер в цілях виставлення вам рахунків, формування і ведення звітності, зберігання даних для бухгалтерського та податкового обліку , надання даних для перевірок аудиторами та консультантами.

6) Чи здійснюємо ми автоматичну обробку даних?
6.1. Ми здійснюємо автоматичну обробку ваших персональних даних на платформі або в наших інформаційних системах.
6.2. У нас є система модерації контенту, яка аналізує інформацію, що вводиться вами, повідомлення, фотографії, відео – на предмет відповідності. Зокрема, на наявність ненормативної лексики, дублювання оголошень, зображення інших людей та інші заборонені чинники. Якщо система виявить порушення, ваш обліковий запис або оголошення можуть бути заблоковані.
6.3. Також з метою встановлення і публікації достовірних фактів та подій щодо автомобілів, ми автоматично зчитуємо автомобільні номери з завантажуваних фотографій, отримуємо дані з офіційних відкритих баз даних і публікуємо їх в вашому оголошенні.
6.4. У разі, якщо ви самостійно замаскували автомобільні номери, завантажили їх на платформу та не вказали номери в оголошенні, Ви зробите неможливою перевірку і встановлення достовірності
інформації про ваш автомобіль. В цьому випадку, наші алгоритми можуть автоматично знижувати популярність і видачу вашого оголошення, що не відповідає очікуванням платформи щодо повноти
та достовірності оголошень.
6.5. Хоча ми постійно покращуємо систему автоматичної обробки, ми не можемо виключити повністю ситуації, коли система прийме неправильне рішення. Будь ласка, якщо ви вважаєте, що була допущена помилка, зв’яжіться з нами.

7) Кому ми передаємо дані?
7.1. Для досягнення цілей, зазначених в цій Політиці, ми повинні забезпечити доступ до ваших персональних даних нашим афілійованим компаніям, а також наступним третім особам, що допомагають нам в наданні послуг;
7.2. З метою ефективного надання послуг деякі з наших партнерів і підрядників розташовані за межами України в країнах, які забезпечують рівень захисту даних, відмінний від України, наприклад, країни Європейської економічної зони і Сполучені Штати Америки;
7.3. Відносно всіх наших контрагентів ми застосовуємо договірні засоби захисту Ваших персональних даних і намагаємося забезпечити додаткові гарантії з їхнього боку, де це необхідно;
7.4. Також ми можемо передавати ваші дані іншим користувачам платформи, але лише за вашим вибором. Наприклад, якщо ви оформляєте замовлення, заявку на консультацію, кредит, лізинг, виклик інспектора, зворотний дзвінок;
7.5. Хоча ми встановлюємо додаткові гарантії для захисту ваших персональних даних, але ми не можемо контролювати таких користувачів. Вони виступатимуть розпорядниками стосовно ваших даних,
які ви їм передали безпосередньо або за допомогою нас.

8) Як продавці обробляють дані?
8.1. Для цілей цього розділу “Продавці” – фізичні особи, користувачі нашої Платформи, які розміщують на платформі інформацію про товари або послуги, які вони пропонують іншим користувачам платформи.
8.2. Продавці є самостійними розпорядниками стосовно ваших даних, тобто визначають цілі і засоби обробки ваших даних самостійно.
8.3. Ми передаємо дані конкретному продавцю по вашому запиту при оформленні замовлень, заявок на консультацію, зворотній дзвінок, перегляд на підставі домовленості з Вами ;
8.4. Для реалізації Ваших прав суб’єкта персональних даних в правовідносинах з Продавцем, Вам необхідно звернутися до нього безпосередньо. Якщо Вам недоступні його контакти або
Продавець ігнорує Ваш запит, Ви можете звернутися до нас, і ми постараємося вам допомогти.

9) Які у Вас є права?
9.1. Ми зобов’язуємося забезпечувати конфіденційність ваших персональних даних, а також необхідні умови для реалізації ваших прав.
9.2. Ви можете контролювати обробку ваших даних, ваші згоди і реалізовувати свої права в особистому кабінеті, якщо Ви зареєстрований користувач.
9.3. Як суб’єкт персональних даних ви можете реалізувати такі права, звернувшись до нас: отримати доступ до персональних даних, змінити персональні дані, вимагати видалення персональних
даних або обмеження обробки, відкликати свою згоду в будь-який момент, запросити передачу персональних даних вам або іншому розпоряднику, заперечувати проти обробки, подати скаргу до
контролюючих органів, відповідальних за захист персональних даних, наприклад, до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.
9.4. Будь ласка, майте на увазі, що доступність для Вас деяких прав і особливості їх реалізації можуть залежати від конкретних правових підстав обробки і змісту оброблюваних нами даних.

10) Як ми захищаємо Ваші дані?
10.1. Розпорядник обмежує будь-який доступ до ваших персональних даних лише тим персоналом, процесорами та іншими Розпорядниками, яким необхідно обробляти ці дані для виконання посадових
або договірних обов’язків. З ними підписані відповідні угоди про захист і конфіденційність ваших даних, в яких передбачена відповідальність за порушення цих зобов’язань.
10.2. Ми періодично проводимо перевірку і оцінюємо ризики процесів збору, зберігання, обробки персональних даних та заходів безпеки, які застосовуються розпорядником.
10.3. Ми також контролюємо і модеруємо дані на платформі, щоб ефективно протидіяти будь-яким зловживанням для захисту сумлінних користувачів і захисту їх від порушення
прав і свобод, а також від майнових втрат.
10.4. Будь ласка, будьте уважні, в разі Вашого необережного ставлення до безпеки і захисту ваших персональних даних, треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового
запису та ваших персональних даних, незважаючи на всі наші заходи захисту. В такому випадку ми не несемо відповідальності за збитки, завдані таким доступом Вам або третім особам.

Корисні посилання

Недавні публікації

© 2024 Car Plus. Всі права захищено.

Повідомлення0